Bestyrelsen

Ole Dam Hansen

Ole2

Formand - drift og økonomi

Tjørnevej 7, 7500 Holstebro, Dam-hansen@post.tele.dk, 4063 6606

Ole har været en del af bestyrelsesarbejdet i idrætslivet i Mejdal Halgård de sidste 25 år. Han motiveres af at være med til at udvikle faciliteter og tilbud, der skaber gode betingelser for idrætslivet og andre aktører, der er med til at skabe sammenhængskraft i området.

Kaj Ganderup

Næstformand - forsikring

Tjørnevej 55, 7500 Holstebro, kajgmejdal@hotmail.com, 2490 5145

Kaj har boet i Mejdal i mange år med sin kone Marianne og tre børn. Til daglig arbejder Kaj som taksator. Han har altid dyrket meget sport som boksning, fodbold, håndbold og cykling. Kaj har også brugt meget tid på forenings- og trænerlivet. Samfundet og lokalsamfundet har altid haft Kajs store interesse. Kaj har også været en del af skolebestyrelser i Halgård og Tvis, borgerforeningen i Mejdal, og domsmand ved byretten Holstebro. Endvidere har han stor politisk interesse og er i bestyrelsen for Venstre i Holstebro. Samtidig med, at han er en del bestyrelsen i Sportscenteret i dag, har han også en sportslig tilknytning, da han er spinninginstruktør i Fitness-afdelingen.

Anne Mette Gamst Beltofte

9000939617

Bestyrelsesmedlem

Liden Kirstens Allé 29, 7500 Holstebro, amgamstbeltofte@gmail.com, 2964 7301

Medlem af bestyrelsen i fodbold og udpeget af fodbold til Sportscenterets bestyrelse ifm. anlæggelse af kunstgræsbanen. Gift med Rasmus og har 3 børn. Familien er aktive I både håndbold, fodbold, fitness, padel og motion. Derfor er drift og udvikling af Sportscenteret til gavn for alle foreninger og brugere drivkraften bag hendes arbejde i bestyrelsen

Rasmus Gade Østergaard

Rasmus G

Bestyrelsesmedlem

Munkebuen 1, 7500 Holstebro, strs@dr.dk, 3146 4846

Rasmus er til dagligt journalist og yngste medlem i bestyrelsen. Han bor i Mejdal med sin kone og tre piger, der alle er aktive i foreningslivet. Udover padel brænder han for at udvikle Mejdal-Halgård igennem arbejdet i sportscenterets bestyrelse.

Thomas Fast

Thomas12

Bestyrelsesmedlem, IT- og digital drift

Rosenhaverne 9, 7500 Holstebro, thomasffast@gmail.com, 2386 1271

Har boet mange år i Mejdal og bor nu i Halgård med sin kone og to børn. Udover bestyrelsesarbejdet er han er en del af den frivillige gruppe: ”Det gode ungdomsliv i Mejdal-Halgård”, som skaber spændende aktiviteter og rammer for de unge i Mejdal-Halgård. Thomas brænder for lokalområdet og bakker op om tiltag, der styrker sammenholdet i Mejdal-Halgård. Det digitale område har også Thomas´ store interesse, og han bruger meget tid på at skabe gode kommunikative digitale vilkår for bestyrelsen, Sportscentrets brugere og mange andre i lokalområdet.

Lise Nielsen

Lise2

Bestyrelsesmedlem, cafe- og kioskdrift

Rønnebærvej 9, 7500 Holstebro, lisetinghoj@gmail.com, 2615 1794

Lise bor i Mejdal med sin mand, Søren Riis, samt datter og søn. Hun har hele sit liv brugt utroligt meget af sin tid i håndboldhaller, og hun har, siden hun var 15 år, lavet udvalgsarbejde i håndboldbestyrelsen i Mejrup-Hvam, i Mejdal Fonden og senest i håndboldbestyrelsen i Mejdal-Halgård. Herigennem fik hun mulighed for at arbejde med en udvikling af kantinen i Sportscentret. En utrolig spændende opgave, men også en tidskrævende opgave med mange bolde i luften, som det var lidt svært at håndtere ved siden af et fuldtidsjob som lærer. I stedet så hun muligheden for at indtræde i Sportscentrets bestyrelse op på den måde stadig være med til at sikre, at Mejdal-Halgård Sportscenter er hjertet for beboere i Mejdal og Halgård.

Ulrik Bøjlesen

Ulrik2

Bestyrelsesmedlem, teknisk drift

Rønnebærvej 47, 7500 Holstebro, ufbacjn@gmail.com, 4250 5458

Ulrik er 48 år og gift med Anne Christine, de har 3 børn: Jonas på 16 år, Nikoline på 14 år og Mathilde på 10 år. Til daglig arbejder han som el-serviceleder og projektansvarlig i ELCON Holstebro. Har tidligere spillet håndbold i Tvis og Mejdal på divisionsplan og lidt hygge oldboys fodbold. I dag fordrives tiden i motionscentret, og man kan også se ham i lokalområdet på sine gåture med deres hund. Ulrik nyder også at følge børnene tæt i deres håndbold.

Thomas Brøndum

Thomas2

Bestyrelsesmedlem, økonomi

Frugthaverne 25, 7500 Holstebro, thomasbrammbrondum@gmail.com, 3017 2647

Thomas Bramm Brøndum har boet i Mejdal-Halgård siden 2010 hvor både han, Karina og deres tre børn har været aktive i foreningerne som instruktører og udøvere. Thomas har været en del af Mejdal-Halgård Sportscentres bestyrelse siden 2023.