Café

Ideer til møder (min. 8 personer)

  • Fine Håndmadder: 25 kr.
  • Bolle med pålæg: 35 kr.
  • Rejemad: 50 kr.
  • Smørrebrød 35 kr.
  • A la stjerneskud 50 kr.
  • Kaffe og kage: 30 kr.
  • Frugtfad pr person 30 kr.
  • Sandwich (kylling-bacon, kebab, frikadelle, falafel): 45 kr.

Frokostretter: 70 kr. (2 retter 120 kr., 3 retter 170 kr.) Priser er ikke inkl. leje

  • Grøntsagstærter med salat
  • Skinkestang med blandet salat
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Maskeret blomkål med rejer
  • Kyllingesalat med tranebær, cashewnødder og sennepsdressing
  • Tarteletter (3 stk.)

Middagsretter: (Pris 85 kr. min 10 personer) Prisen er ikke inkl. leje

  • Bøf med løg, kartofler, sovs og salat
  • Mørbrad i fad med ris og salat
  • Kylling-karrysuppe med brød
  • Koteletter i fad med ris og grøntsager
  • Karbonader med kartofler og grønærter
  • Lasagne med salat
  • Byg selv burger med pommes frites
  • Biksemad med rødbeder og spejlæg
  • Flæskesteg

Ved større arrangementer over 20 personer kan næsten alt lade sig gøre, bare spørg

Ved færre end 8 personer vil vi opfordre til at vælge en menu fra det daglige sortiment i
caféen.(Kyllingesandwich, burger, kyllingeburger, pitakebab, kebabmix) og ellers spørg os, så kan
vi sammen finde en løsning.

Selskaber
På nuværende tidspunkt laver vi ikke mad til fester om aftenen i privat regi. Vi hjælper dog gerne foreningerne i GIK.
Vi vil gerne være behjælpelige med brunch og frokoster. Nedenstående er forslag til inspiration.

Har du andre ønsker, spørger du bare.

Forret, hovedret og dessert er til selskaber på min. 30 personer. Prisen indeholder leje og servering.

Forretter: 60 kr. (to forretter 100 kr., tre forretter 130 kr.)

  • Blinis med laks, creme fraiche, rødløg og stenbiderrogn
  • Kartoffel-porresuppe med baconknas og brød
  • Tunmousse med rejer og hjemmebagt flutes
  • Hønsesalat med rugbrødschips
  • Rejecocktail med hjemmebagt flutes
  • Lakseroulade med hjemmebagt flutes og dildressing

Hovedretter: 120 kr.

  • Kalvefilet med knuste ovnkartofler med urter og ost, rødvindssovs, salater
  • Kalvemørbrad med årstidens rodfrugter i ovn, små stegte kartofler, svampe- flødesovs og årstidens salat.
  • Honningmarineret svinekam med flødekartofler og årstidens salat
  • Flæskesteg med hvide og brune kartofler, rødkål, rødkålssalat, sovs og chips
  • Venøbøf i flødesauce med kartofler blandet salat
  • Wienerschnitzel med stegte kartofler, smørsauce/bearnaisesauce, ærter og salat

Desserter: 50 kr.

  • Æbletrifli
  • Tiramisu
  • Daim-islagkage
  • Dronning Maude dessert
  • Pandekager med is
  • Nøddekurv med frugt og råcreme

Menuforslag til brunch:

  • Røræg med bacon og brunchpølser
  • Rugbrød, hjemmebagte boller og pålægsfad med ost og kødpålæg
  • Varm leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
  • Græsk yoghurt med hjemmelavet musli
  • Små pandekager med sukker, sirup og syltetøj
  • Hjemmelavede kanelsnegle
  • Frisk frugt
  • Laks med asparges og halve kogte æg
  • Små frikadeller med en let salat eller kyllingesalat med små croissanter.
  • Juice, the og kaffe

Pris inkl. leje lokale, opdækning, servering og oprydning: 200 kr. pr person.

Hvis I har særlige ønsker, så finder vi en løsning – kontakt Lise eller Inger

Børnefødselsdage

Ideer til børnefødselsdage/holdspisning mm.

  • Byg selv burger med pommes frites og mellem saft/lille slush ice: 75 kr.
  • 4 nuggets med pommes frites med mellem saft/lille slush: 35 kr.
  • 2 små pølsehorn med mellem saft/lille slush ice: 35 kr.
  • Fransk hotdog: 25 kr.
  • Tortillas: 75 kr.
  • Lasagne med salat og flutes: 75 kr.
  • Lav selv pita med salat, dressing, kebab, skinke:  45 kr.

Kontakt Lise eller Inger og hør om mulighederne